Palvelut ja hinnat:

Palvelemme kaikissa vaiheissa

Olemme asiantuntijasi ja auttajasi taloyhtiön isännöinti-, huolto- ja siivouspalveluiden ostoissa ja sopimusasioissa.

Isännöinnin kilpailutus

Mikä on isännöinnin oikea hinta? Taloyhtiön isännöinti kannattaa kilpailuttaa muutaman vuoden välein, varsinkin, jos palvelu ei enää vastaa tarpeita.

Kilpailuttamalla asunto- tai kiinteistöyhtiö voi päivittää palvelutarjoajien hinnan ja sopimuksen ajan tasalle. Isännöintiyrityksen ja isännöitsijän valinta kuuluu aina taloyhtiön hallitukselle. Meidän kanssamme isännöintipalvelun kilpailuttaminen on tehty helpoksi, joten hallitus säästyy paperisodalta ja usein myös vaikeilta tulkinnoilta.

Kilpailutamme seitsemän palveluntarjoajaa, jotka taloyhtiö on valinnut. Yhdenmukaisten kysymysten perusteella teemme laajan kilpailutusraportin, joka esitellään taloyhtiölle. Sen perusteella päätös isännöinnin hinnasta on helppo tehdä.

Hinta:

Kilpailutuksen kustantaa valittu palveluntarjoaja. Tilaaja maksaa vain erikseen tilattavista lisäpalveluista.

palvelu_isannointi

Kiinteistöhuollon kilpailutus

Huoltoyhtiön kilpailutuksessa on tärkeää vertailukelpoisuus ja ymmärrettävyys. Meidän kanssamme se onnistuu.

Kiinteistöhuollon kilpailutusprosessi on yhdenmukainen isännöinnin kilpailutuksen kanssa, mutta noudatamme siinä lisäksi kiinteistöhuoltoalan omaa pisteytystä. Lisäpalveluna voimme järjestää kilpailuun osallistuville kohteen esittelyn. Autamme kilpailutuksen kaikissa vaiheissa.

Hinta:

Kilpailutuksen kustantaa valittu palveluntarjoaja. Tilaaja maksaa vain erikseen tilattavista lisäpalveluista.

palvelu_huolto

Siivouksen kilpailutus

Taloyhtiön siivouksesta vastaavan yrityksen kilpailuttaminen on tärkeää.

Kyseessä on usein rahallisesti merkittävä sopimus ja palvelun laatu näkyy nopeasti kiinteistön käyttömukavuudessa ja viihtyvyydessä. Me autamme siivousyrityksen kilpailutuksessa ja teemme päätöksenteon taloyhtiön hallitukselle helpoksi. Kilpailutuksen ensimmäinen askel on nyt nopea ja vaivaton: laita meidät töihin.

Hinta:

Kilpailutuksen kustantaa valittu palveluntarjoaja. Tilaaja maksaa vain erikseen tilattavista lisäpalveluista.

palvelu_siivous

Lisäpalvelut

Varsinaisesta kilpailutuksesta ei tule toimeksiantajalle mitään kuluja, sillä työn maksajana on kilpailutuksen perusteella valittu yhteistyökumppani. Mahdollisien lisäpalveluiden kustannuksista vastaa tilaaja. Hintaan sisältyy alv. 24 %.

Kilpailutusraportin ja tarjousten online-esittely

Esittelemme kilpailutusraportin online-esittelynä verkon yli, joten voit seurata sitä omalla koneellasi. Esittelyssä sopimusmeklari kertoo saaduista tarjouksista ja kilpailutusraportin tuloksista. Tämä toimintatapa sopii hyvin esimerkiksi taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalle ennen hallituksen kokousta, jossa kilpailutusraportti käydään läpi.

Hinta:

Kertamaksu 119 € (sisältää alv:n 24 %)

Sopimusneuvottelut

Osallistumme sopimuksen tekoon ja siitä neuvottelemiseen yhdessä taloyhtiön ja palveluntarjoajan kanssa. Toimimme tässäkin vaiheessa puolueettomana neuvojana ja konsultoijana.

Hinta:

1h/ 119 € (sisältää alv:n 24 %)

Palvelusopimuksen irtisanominen

Hoidamme taloyhtiön puolesta sopimuksen irtisanomisen ja varmistamme, että kaikki sujuu taloyhtiön edun ja virallisten käytäntöjen mukaisesti.

Hinta:

Kertamaksu 119 € (sisältää alv:n 24 %)

Palvelutarjoajien haastattelut

Halutessanne haastattelemme kilpailutuksessa mukana olevat yritykset henkilökohtaisesti. Teemme haastatteluista koosteen, josta on selvää hyötyä päätöksenteossa.

Hinta:

1h/ 119 € (sisältää alv:n 24 % )

Huolto-ohjelman laatiminen kiinteistölle kohdekartoituksen avulla

Huolto-ohjelman laatiminen on kustannustehokas tapa aloittaa kiinteistön ylläpidon seuranta ja johtaminen. Huolto-ohjelma on osa kiinteistön huoltokirjaa. Huolto-ohjelma laaditaan Vahanen OY:n ylläpitämään Tampuuri-huoltokirjaan. Tarvittaessa huolto-ohjelma voidaan laatia myös toimeksiantajan osoittamaan huoltokirjajärjestelmään.

Konsultointi ja reklamaatiot

Olemme kumppanisi kaikissa taloyhtiön kilpailutuksissa. Neuvomme tarvittaessa ja osallistumme reklamaatioiden tekoon

Kysy meiltä lisää vaikka heti. Palvelemme mielellämme.

Start typing and press Enter to search